Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به کمک‌های اخیر بنیاد مستضعفان به افراد آسیب پذیر جامعه در شرایط کرونا، گفت: در شرایط کنونی ایجاد هم پوشانی و هماهنگی بین نهادهای کمک کننده در استان به شدت احساس می شود، لذا ظرف مدت شش ماه آینده سامانه "‌سخا با هدف هماهنگی و توزیع عادلانه‌ این کمک ها بین همه اقشار آسیب‌پذیر در استان راه اندازی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی‌زینی‌وند معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان وبلوچستان در جلسه تبیین و معرفی سامانه سخا خاطرنشان کرد: در کشور ما نهادهای حمایتی و امدادی از جمله آستان قدس رضوی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره )، بنیاد مستضعفان، خیریه ها و سازمان های مردم نهاد و دستگاه‌های امدادی از قبیل کمیته امداد حضرت امام (ره)و بهزیستی مشغول امداد رسانی و حمایت از اقشار آسیب پذیر هستند؛ که سامانه سخا به منظور جلوگیری از پراکندگی و ارائه خدمات جزیره‌ای و اقدامات این نهاد ها، برای حمایت هدفمند از قشر آسیب پذیر جامعه راه اندازی می شود.

وی اضافه کرد: کمیته امداد حضرت امام(ره) به عنوان هسته اصلی این کمک ها؛ بایستی این سامانه‌ را طراحی و عملیاتی کند تا نهادها و اشخاص کمک کننده با مراجعه به سامانه و دریافت اطلاعات مورد نیاز، کمک های خود را ثبت کنند و بدین ترتیب ضمن جلوگیری از ارائه خدمات و کمک های تکراری، همه نیازمندان زیر چتر حمایتی سازمانها و افراد کمک کننده باشند.

زینی وند با اعلام حمایت از کمیته امداد و بسیج کلیه امکانات مورد نیاز این سامانه از طریق دستگاههای اجرایی استان، گفت: ایجاد این سامانه به منظور ثبت اطلاعات در استان یک امر جدی و ضروری است و می‌تواند به عنوان پایلوت در سایر نقاط کشور نیز مورد استفاده قرار گیرد.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان وبلوچستان خاطرنشان کرد: برآورد ما این است که در ماه مبارک رمضان با افزایش قابل توجه کمک‌های انسان دوستانه، این ظرفیت در استان وجود دارد که بتوانیم چندین بار بسته‌های غذایی را بین اقشار کم درآمد و آسیب‌پذیر توزیع کنیم تا دغدغه معیشت نداشته باشند.

زینی‌وند با اشاره به اینکه در جریان سیل دی ماه گذشته به دلیل پراکندگی کمک‌ها بعضاً تجمیع مواد غذایی و دپو و فاسد شدن این مواد را در انبارها داشتیم، تصریح کرد: می‌دانیم هدف همه سازمان‌ها، نهادها و خیرین کمک به افراد نیازمند است؛ لذا عدم وجود اطلاعات ثبت شده در سامانه ای مشخص، موجب بروز این مشکلات می‌شود.

وی بیان داشت: درحال حاضر تعدادی از خانوارها تحت حمایت نهادهای حمایتی هستند، اما یک بخش از جمعیتی که در حاشیه شهر زاهدان و سایر نقاط سکونت دارند، فاقد اسناد هویتی می باشند که می‌بایست به این افراد هم کمک شود؛ چرا که در قبال همه افرادی که در جامعه زندگی می‌کنند، مسئولیم.

انتهای پیام


 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانداری سیستان و بلوچستان سامانه سخا محرومان کمک های مردمی آسیب پذیر کمک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۸۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در شمال سیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی راه و شهرسازی شمال استان سیستان و بلوچستان، عطاء اله اکبری در بازدید تعدادی از معتمدین و ریش سفیدان استان سیستان و بلوچستان از پروژه‌های ساخت بزرگراه در محورهای شمال استان افزود: در سال‌های اخیر دولت با درکی عمیق از مناطق محروم، توسعه زیر ساخت‌های راه را در اولویت قرار داده به طوری که توانستیم با حمایت مسؤولان استانی با بهره گیری مناسب از این فرصت طلایی و با کارکرد و رویکردی امیدبخش و کارشناسانه هم راستا با خط مشی و اصول راهبردی دولت اقدام به تدوین برنامه‌ها و تلاش مضاعف برای خروج از محرومیت تاریخی و رفع مشکلات انباشت شده از گذشته در این حوزه کنیم.

وی تاکید کرد: در این راستا علاوه بر بهره برداری از این پروژه‌ها، در سال جاری عملیات ساخت ۱۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی را آغاز کرده که در تلاش است با هدفگذاری رقم اعتباری بیش از دو هزار و۷۸۲ میلیارد تومان ۸۰ کیلومتر آن را تا پایان سال افتتاح کنیم.

مدیر کل راه و شهرسازی استان سیستان وبلوچستان تاکید کرد: براساس برنامه ریزی انجام شده تا پایان سال جاری پروژه بزرگراه زابل_زاهدان پس از ۱۸ سال با تلاش جهادی دولت مردمی به اتمام می‌رسد.

اکبری با یادآوری اینکه یکی از افتخارات دولت تقویت زیر ساخت‌های حمل و نقل در سیستان و بلوچستان بوده، تصریح کرد: بزرگراه یکی از مسائل مهم و اساسی و به عنوان یکی از ارکان پیشرفت جنوب شرق کشور و زندگی مردم برای جابجایی مسافر و بار در حوزه داخلی و خارجی بسیار حائز اهمیت است.

کد خبر 6093838

دیگر خبرها

  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌وبلوچستان
  • ازمشکلات بر زمین مانده تاآزادی بیان به سبک آمریکایی درتلنگر این هفته سیستان وبلوچستان
  • پنجمین روز از نمایشگاه اکسپو وحضور سرمایه گذران درغرفه سیستان وبلوچستان
  • پنجمین روز ازنمایشگاه اکسپو وحضور سرمایه گذران درغرفه سیستان وبلوچستان
  • توزیع ۳۶۲۷ دستگاه لوازم سرمایشی وگرمایشی میان مددجویان کمیته امداد
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در شمال سیستان وبلوچستان
  • مدیریت مصرف با روش‌های هوشمند امکان‌پذیر است
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در سیستان وبلوچستان
  • توزیع ۳۶۰۰ دستگاه لوازم سرمایشی و گرمایشی بین مددجویان بوشهری
  • خرید گندم کشاورزان سیستان و بلوچستان از مرز ۲۱ هزار تن فراتر رفت